BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 2, Metody ekstrakcji i oczyszczania.

Żywność pochodzenia roślinnego : metody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. Cz. 2, Metody ekstrakcji i oczyszczania. - Zatwierdzono: 2009.11.06 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.


PN-EN 12393-2:2009

Wprowadza: EN 12393-2:2008 Zastępuje: PN-EN 12393-2:2008

Omówiono metody ekstrakcji i oczyszczania próbek żywności pochodzenia roślinnego, będących częścią procedury analitycznej ilościowego oznaczania pozostałości pestycydów.

produkty żywnościowe żywność pochodzenia roślinnego pestycydy metoda chromatografii gazowej metoda ekstrakcji
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA