BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości arsenu nieorganicznego w wodorostach metodą atomowej spektrometrii absorpcyjnej z generacją wodorków (HGAAS) po ekstrakcji kwasem.

Artykuły żywnościowe : oznaczanie pierwiastków śladowych : oznaczanie zawartości arsenu nieorganicznego w wodorostach metodą atomowej spektrometrii absorpcyjnej z generacją wodorków (HGAAS) po ekstrakcji kwasem. - Zatwierdzono: 2009.06.26 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2009.


PN-EN 15517:2009

Wprowadza: EN 15517:2008 Zastępuje: PN-EN 15517:2008

Określono procedurę oznaczania zawartości arsenu nieorganicznego akstrahowanego kwasem chlorowodorowym (o stężeniu kwasu żołądkowego) w wodorostach.

produkty żywnościowe wodorosty analiza chemiczna kwas chlorowodorowy arsen
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA