Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości cyklaminianu i sacharyny w płynnych preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania.
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości cyklaminianu i sacharyny w płynnych preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania.
- Zatwierdzono: 1999.09.13
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999.
PN-EN 1379
Wprowadza: EN 1379:1996+AC:1996
Opisano oznaczanie zawartości cyklamianu i sacharyny w płynnych preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
produkty żywnościowe substancje słodzące analiza chemiczna oznaczanie zawartości wysokosprawna chromatografia cieczowa
PN-EN 1379
Wprowadza: EN 1379:1996+AC:1996
Opisano oznaczanie zawartości cyklamianu i sacharyny w płynnych preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
produkty żywnościowe substancje słodzące analiza chemiczna oznaczanie zawartości wysokosprawna chromatografia cieczowa