Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna.
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna.
- Zatwierdzono: 1999.10.22
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999.
PN-EN 1377
Wprowadza: EN 1377:1996
Opisano spektrometryczną metodę ilościowej analizy acesulfamu K w tabletkach preparatów słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania.
produkty żywnościowe środki o wysokiej sile słodzącej analiza chemiczna oznaczanie zawartości analiza spektrometryczna
PN-EN 1377
Wprowadza: EN 1377:1996
Opisano spektrometryczną metodę ilościowej analizy acesulfamu K w tabletkach preparatów słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania.
produkty żywnościowe środki o wysokiej sile słodzącej analiza chemiczna oznaczanie zawartości analiza spektrometryczna