Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna.
Artykuły żywnościowe : Oznaczanie zawartości sacharyny w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania : metoda spektrometryczna.
- Zatwierdzono: 1999.09.02
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1999.
PN-EN 1376
Wprowadza: EN 1376:1996
Opisano spektrometryczną metodę oznaczania zawartości sacharyny w preparatach słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania.
produkty żywnościowe substancje silnie słodzące analiza chemiczna oznaczanie zawartości analiza spektrometryczna
PN-EN 1376
Wprowadza: EN 1376:1996
Opisano spektrometryczną metodę oznaczania zawartości sacharyny w preparatach słodzących przeznaczonych do bezpośredniego stosowania.
produkty żywnościowe substancje silnie słodzące analiza chemiczna oznaczanie zawartości analiza spektrometryczna