Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
- Zatwierdzono: 2005.06.22
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.
PN-EN 14352:2005
Wprowadza: EN 14352:2004 Zastępuje: PN-EN 14352:2004 (U)
Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w kukurydzianych produktach spożywczych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) i oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
artykuły żywnościowe produkty kukurydziane metoda chromatografii cieczowej oczyszczanie
PN-EN 14352:2005
Wprowadza: EN 14352:2004 Zastępuje: PN-EN 14352:2004 (U)
Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w kukurydzianych produktach spożywczych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) i oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.
artykuły żywnościowe produkty kukurydziane metoda chromatografii cieczowej oczyszczanie