BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.

Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzianych produktach żywnościowych : metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego. - Zatwierdzono: 2005.06.22 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.


PN-EN 14352:2005

Wprowadza: EN 14352:2004 Zastępuje: PN-EN 14352:2004 (U)

Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w kukurydzianych produktach spożywczych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) i oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego.

artykuły żywnościowe produkty kukurydziane metoda chromatografii cieczowej oczyszczanie
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA