Artykuły żywnościowe : metoda wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : metody oparte na wykrywaniu białka.
Artykuły żywnościowe : metoda wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : metody oparte na wykrywaniu białka.
- Zatwierdzono: 2005.04.11
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2005.
PN-EN ISO 21572:2005
Wprowadza: ISO 21572:2004 Wprowadza: EN ISO 21572:2004 Zastępuje: PN-EN ISO 21572:2004 (U)
Podano ogólne wskazówki i kryteria postępowania odnoszące się do metod wykrywania i/lub ilościowego oznaczania specyficznych białek, pochodzących z materiału roślinnego zmodyfikowanego genetycznie (GM), w określonym materiale.
biotechnologia artykuły żywnościowe rośliny zmodyfikowane genetycznie
PN-EN ISO 21572:2005
Wprowadza: ISO 21572:2004 Wprowadza: EN ISO 21572:2004 Zastępuje: PN-EN ISO 21572:2004 (U)
Podano ogólne wskazówki i kryteria postępowania odnoszące się do metod wykrywania i/lub ilościowego oznaczania specyficznych białek, pochodzących z materiału roślinnego zmodyfikowanego genetycznie (GM), w określonym materiale.
biotechnologia artykuły żywnościowe rośliny zmodyfikowane genetycznie