BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej.

Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej. - Zatwierdzono: 2002.12.23 - Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2003.


Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy
Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej
PN-EN 13585:2003

Wprowadza: EN 13585:2001 Zastępuje: PN-EN 13585:2002 (U)

Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w ziarnie kukurydzy z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).

artykuły żywnościowe kukurydza metoda chromatografii cieczowej
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA