Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej.
Artykuły żywnościowe : oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy : metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej.
- Zatwierdzono: 2002.12.23
- Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2003.
Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy
Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej
PN-EN 13585:2003
Wprowadza: EN 13585:2001 Zastępuje: PN-EN 13585:2002 (U)
Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w ziarnie kukurydzy z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
artykuły żywnościowe kukurydza metoda chromatografii cieczowej
Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy
Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej
PN-EN 13585:2003
Wprowadza: EN 13585:2001 Zastępuje: PN-EN 13585:2002 (U)
Opisano metodę oznaczania fumonizyny B1 (FB1) i fumonizyny B2 (FB2) w ziarnie kukurydzy z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
artykuły żywnościowe kukurydza metoda chromatografii cieczowej