Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka /
Fiedurek, Jan (1950- )
Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka / Jan Fiedurek. - Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2007. - 209 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 205-209.
9788322726501
UWD 2007/21818
Dietetyka
Długowieczność
Zdrowe odżywianie
Żywność
Fizjologia człowieka
Leczenie żywieniowe
Dieta
Probiotyki
Substancje dodatkowe do żywności
Żywność transgeniczna
Medycyna i zdrowie
613.2 612.6 615.874
Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka / Jan Fiedurek. - Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2007. - 209 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 205-209.
9788322726501
UWD 2007/21818
Dietetyka
Długowieczność
Zdrowe odżywianie
Żywność
Fizjologia człowieka
Leczenie żywieniowe
Dieta
Probiotyki
Substancje dodatkowe do żywności
Żywność transgeniczna
Medycyna i zdrowie
613.2 612.6 615.874