BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /

Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych / red. nauk. Maria Małecka ; aut. Marian Kasperek et al.]. - Wyd. 2 popr. - Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006. - 179 s. : il. ; 24 cm. - (Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1427-1117 ; 196 )

Bibliogr. s. 175-179.

9788374172165

UWD 2007/8624


Chemia analityczna
Żywność
Towaroznawstwo
Substancje dodatkowe do żywności


Podręczniki akademickie


Chemia
Rolnictwo i leśnictwo

664.017 543 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA