Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /
Wybrane metody analizy żywności : oznaczanie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń : materiały do ćwiczeń z towaroznawstwa artykułów spożywczych /
red. nauk. Maria Małecka ; aut. Marian Kasperek et al.].
- Wyd. 2 popr.
- Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.
- 179 s. : il. ; 24 cm.
- (Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 1427-1117 ; 196 )
Bibliogr. s. 175-179.
9788374172165
UWD 2007/8624
Chemia analityczna
Żywność
Towaroznawstwo
Substancje dodatkowe do żywności
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.017 543 (075.8)
Bibliogr. s. 175-179.
9788374172165
UWD 2007/8624
Chemia analityczna
Żywność
Towaroznawstwo
Substancje dodatkowe do żywności
Podręczniki akademickie
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
664.017 543 (075.8)