Żywność a zdrowie i prawo /
Gertig, Henryk (1924-2011)
Żywność a zdrowie i prawo / Henryk Gertig, Grażyna Duda. - Wyd. 2 uzup. - Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2004. - 339 s. : rys. ; 24 cm.
Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik dla studentów.
8320030439
PB 2005/8894
Żywność
Konserwacja żywności
Higiena
Prawo Unii Europejskiej
Polska
Podręczniki akademickie
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
Prawo i wymiar sprawiedliwości
614.3 346.7(438) 346.7(4-67) 351.77(4-67) 351.77(438) (075.8)
Żywność a zdrowie i prawo / Henryk Gertig, Grażyna Duda. - Wyd. 2 uzup. - Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2004. - 339 s. : rys. ; 24 cm.
Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
Podręcznik dla studentów.
8320030439
PB 2005/8894
Żywność
Konserwacja żywności
Higiena
Prawo Unii Europejskiej
Polska
Podręczniki akademickie
Medycyna i zdrowie
Rolnictwo i leśnictwo
Prawo i wymiar sprawiedliwości
614.3 346.7(438) 346.7(4-67) 351.77(4-67) 351.77(438) (075.8)