BPK logo

Biblioteka

Politechniki Koszalińskiej

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.]. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2001. - 486 s. : il. ; 25 cm.

Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.

Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.

832042562X

PB 2001/4392


Technologia żywności
Biotechnologia


Podręczniki akademickie


Biologia
Rolnictwo i leśnictwo

579.67 663 606:664 577 (075.8)
© 2023 Biblioteka Politechniki Koszalińskiej :: KOHA