Podstawy żywienia człowieka /
Podstawy żywienia człowieka /
Hanna Kunachowicz [et al.].
- Wyd. 4.
- Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1998.
- 286 s. : 2 fot., rys., wykr. ; 21 cm.
Podręcznik dla technikum kl. II i III na podbudowie szkoły podst. oraz kl. I i II technikum na podbudowie zsz, zawód - technik technologii żywienia.
8302034517
PB 1998/4246
Żywność
Biochemia
Zdrowe odżywianie
Podręczniki dla szkół zawodowych
Inżynieria i technika
Medycyna i zdrowie
613.2 664 637 577.1 (075.3)
Podręcznik dla technikum kl. II i III na podbudowie szkoły podst. oraz kl. I i II technikum na podbudowie zsz, zawód - technik technologii żywienia.
8302034517
PB 1998/4246
Żywność
Biochemia
Zdrowe odżywianie
Podręczniki dla szkół zawodowych
Inżynieria i technika
Medycyna i zdrowie
613.2 664 637 577.1 (075.3)